Tarih: 19.10.2025 06:07

Kuva-yi Milliye Ortaokulu Öğrencileri Mamak Hayvan Barınağı'nı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in


Öğrencilerden Patili Dostlarımıza Ziyaret

Kuva-yi Milliye Ortaokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan'ın da katıldığı ziyarette, öğrenciler ve veliler barınaktaki hayvanlar için mama getirdi.

Hayvan Bakım Merkezi'nde Eğitim Ziyareti

General Zeki Doğan Mahallesi'nde bulunan Kuva-yi Milliye Ortaokulu'nun 6. ve 7. sınıf öğrencileri, yaklaşık 50 kişilik grupla barınağı ziyaret etti. Öğrencilere barınak görevlileri tarafından hayvan bakımı, barınağın işleyişi ve sokak hayvanlarının karşılaştığı zorluklar hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerden Mama Bağışı

Öğretmenler Pınar Akyön, Birsen Karakılıç ve Zehra Betül Altıntaş öncülüğünde başlatılan "Hayvanları Koruma Etkinliği" kapsamında öğrenci ve veliler barınak hayvanları için yaş ve kuru mama bağışında bulundu.

Öğretmenlerden Olumlu Geri Bildirim

Öğretmen Pınar Akyön, "Hayatında ilk defa barınağa gelen öğrencilerimiz oldu ve hayvanları yakından görme fırsatı buldular. Artık aileleriyle birlikte de geleceklerini düşünüyorum" dedi. Öğretmen Birsen Karakılıç ise barınağın bakımı ve temizliğinden memnun olduklarını belirterek, "Hayvanlarla çok güzel ilgileniyorlar. Böyle sosyal etkinlikleri artırmak, çocuklara yaparak ve yaşayarak öğretmek onlar için çok daha öğretici oluyor" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ziyaretçilere açıktır. Randevu için 444 0 149 numaradan iletişime geçilebilir.
Ankara,Mamak Belediyesi

Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —