Tarih: 12.11.2025 21:33

Mamak Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Destek Eğitimi Başlatıyor

Facebook Twitter Linked-in


Mamak'ta Eğitime Destek Atölyesi Kayıtları Başladı

Eğitimde Destek Programı

Mamak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde geliştirdiği destek programları kapsamında Mamak Bilim Merkezi'nde 5. ve 6. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce branşlarında dersler verecek.

Başarıyı Artırma Hedefi

Proje, öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirmelerini, ders başarılarını artırmalarını ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarını amaçlıyor. Atölyelerde Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinde destekleyici eğitimler sunulacak.

Uzman Eğitim Kadrosu

Alanında uzman eğitmenler görev yapacak

Mamak Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek destekleyici eğitimler 17 Kasım'da başlayacak. Atölyede eğitimler hafta içi her gün 15:30-16:30 saatleri arasında verilecek. Projede alanında deneyimli eğitimciler öğrencilerle birebir ilgilenirken, kaliteli bir eğitim ortamı sunulması hedefleniyor.

Başvuru Süreci

Mamak Belediyesi'nin eğitime destek atölyesi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar https://ehizmet.mamak.bel.tr/basvuru/bilimkurs web sitesine ulaşarak başvuruda bulunabilirler.
Ankara,Mamak Belediyesi

Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —