Tarih: 20.01.2023 17:33

2023'te OBJEKTİFTÜRKİYE'den Kısaca İLK YAZIM!...

Facebook Twitter Linked-in

2015 Aralık'ta 2022 Ekim ayı haftasına kadar kesintisiz olarak yayınlayınız devam ederken,ister istemez haber sitemizi teknik bir hatayla o ladık.resetlemiş olduk.
1987 yılında Hatay'ın ilk ofset gazetesini çıkararak, OBJEKTİF olarak adıyla başladığımız gazetecilik faliyetimizi, sonraları Hatay OBJEKTİF olarak devam ederken,2006 yılından itibaren Haftalık Haber Dergisi formatında ve 2015 yılından itibaren de OBJEKTİFTÜRKİYE olarak İnternet gazetesi olarak sürdürdük.
Ajans haberleri ile özel haberleri bir arada sunduğumuz bu mecralarda, yerelden genele gelişen ve çeşitlenen haberlerimizi 2015 yılı sonundan Ankara, İstanbul ve Hatay merkezli yerel haberler ve ülke geneli özel haberler ile Ekim 2022'ye kadar kesintisiz olarak devam ettirdik.
Ekim ayından beri yeniden yapılanma hazırliklarını sürdürdüğümüz ve bu nedenle zorunlu olarak 3 ay ara verdiğimiz,  objektifturkiye.com adlı İnternet Gazetemizin alt yapısını kurmak üzere en yeni teknolojik imkanları barındıran Kurumsal+ firmasının yazılımını tercih ettik ve 2024 ramak kala İnternet gazetesi olarak siz değerli okurlarimızın hiztemetine girdi.
Tüm tarayıcılarda http:// OBJEKTİFTÜRKİYE.com veya www.objektifturkiye.com adresleri ile erişebilirsiniz.Haber sitemizin Google indeksleme hızının artması için desteklerinizi bekliyoruz.
Okuyucularımıza süprizlerimiz sadece bununla sınırlı değil.Mart veya Nisan ayı icerisinde hayata geçirmeyi pilanladığımız TABLOİD ebatlı OBJEKTİFTÜRKİYE Gazetemizin hazırlıkları da yoğun bir şekilde devam ediyor.
Ankara, İstanbul ve Hatay 'daki abonelerimize ve okuyucularımıza basılı olarak dağıtılacak olan bu gazetemiz ise ofset baskılı ve 16 sayfa olaracak, objektif ve tarafsız haber bilgi ve yorum içeriği ile karşınızda olacaktır.
Tüm bu hazırlıklarımızla OBJEKTİFTÜRKİYE olarak kurumsal web altyapımız ile Ankara, İstanbul ve Hatay illerini kapsayan yerel ve bölgesel içerikli ANOS ve ÖZEL DOSYA haberlerimiz yanında Türkiye geneli ÖZEL DOSYA haberlerimiz ile yeni dönemde de sizlerin haber ihtiyacına cevap vermeye çalışacağız.
36 yıllık gazetecilik birikimimiz tecrübemiz'in Yanı sıra no 1987 öncesi 1974 beri gelen foto muhabirliği temsilcilik ve daima şıar edindiğimiz OBJEKTİFLİK ilkesi şaşmaz rehberimiz olacak ve her daim olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin birliği ve bütünlüğü, laik, Demokratik, Sosyal Hukuk Devleti ve ATATÜRK milliyetçiliğine gönülden bağlılık yolumuzu aydınlatacaktır.
23 gündür siz değerli okurlarimızın desteğiyle gazetemizi ciddi bir okur kitlesine önceleri olduğu gibi kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Üç aylık sabırlı bekleyişiniz ve bizi motive eden ısrarlı destekleriniz için siz değerli okurlarımıza gönülden teşekkür ederiz.
Selam ve sevgilerimizle. Sevgiyle sağlıkla kalın…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —