Başkan Gökhan Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Gökhan Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Gökhan Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Bağımsız gazeteciliğin demokrasiler için vazgeçilmez olduğunu ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

Kartal Belediyesi sosyal tesisi Gezegen Kafe’de gerçekleşen programa, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Başkan Vekili Olcay Özgön, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar, Mustafa Ağdaş, Cemalettin Yüksel, Yasin Ünder, Etüd Proje Müdürü Umut Veli Develi, Basın ve Yayın Müdürü Coşku Bozduman ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Gazeteci Bülent Çimen ve yol arkadaşım Hüseyin Güler’i rahmetle anıyorum”

Toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Konuşmasında, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kartallı gazeteci Bülent Çimen ve uzun yıllar Kartal Belediyesi’nde Basın ve Yayın Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Güler’i rahmetle ve özlemle andığını söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, “Hızla akıp giden zamanda, her birimiz hayat telaşlarımıza devam ederken yol arkadaşlarımızı ve dostlarımızı kaybedebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Gelecek dönemde, Kartal için yeni müjdelerimiz olacak”

Konuşmasının devamında, 2025 yılı için önce sağlık ve huzur dileyen Başkan Gökhan Yüksel, gazetecilere Kartal Belediyesi’nin son dönemde hayata geçirdiği çalışmaları ve gelecek 5 yıllık planlar hakkında bilgi verdi. Yakın zamanda, Kartal Belediyesi’nin stratejik planlamasının tamamladığının altını çizen Başkan Gökhan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü; “Son 5 yıla baktığımızda hep birlikte Kartal için kritik adımlar attığımızı görüyoruz. Şüphesiz bu projelerimizin en önemlilerinden biri Kartal’ın yeni teknoloji merkezi olan Makine Hangar oldu. Altyapıdan üstyapıya Kartal için hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde önce komşularımızın huzurunu önceliğimiz yaptık. Özellikle altyapıda, su baskınlarına karşı son 30 yılın en önemli adımlarını attık. Depreme karşı hazırlık, en önemsediğimiz konuların başında geliyor. Gelecek 5 yıllık dönemde, Kartal merkez planları olan özellikle ‘ETAP 1-ETAP 2’ olarak geçen bölgelerimizin dönüşümü noktasında sona geliyoruz. Bununla ilgili yakın dönemde müjdelerimiz olacak. Kartal’ın dönüşümü noktasında bu bölge bildiğiniz gibi kritik bir öneme sahip. Komşularımızın ve sizlerin de desteği ile inanıyorum ki, bu süreci en başarılı şekilde tamamlayacağız.”

Programın sonunda, Başkan Gökhan Yüksel, gazeteciler için hazırlanan hediyeleri kendilerine takdim ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.


İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

HBB, MART AYI OLAĞAN TOPLANTISI ERTELENDİ

Başkan Şahin’den Sultan Sare İçin Yardım Çağrısı

Toprak kaymasında hasar gören 6 binanın yıkımına başlandı

Keçiören`de Dünya Kadınlar Günü’ne özel iftar programı

BAŞKENTTE UYGUN FİYATLI ETE YOĞUN İLGİ: 5 GÜNDE 28,9 TON SATILDI

AKK’DE “TARİHİN HUZURUNDA BİZ TÜRKLER” ADLI RESİM SERGİSİ BAŞKENTLİLERİ BEKLİYOR

YEDİKULE GAZHANESİ, İSTANBUL İÇİN YÜKLENİYOR…

‘INSIDER GİRİŞİMCİ BULUŞMASI’ ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

BÜTÜN İNANÇLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

İMAMOĞLU’NDAN AB MESAJI: “TÜRKİYE'NİN AVRUPA BİRLİĞİ İLE BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR TARİH YAZACAĞINA İNANCIM TAM”

Kadınların Öyküsü Türkülerle Anlatıldı

HBB’NİN KARDEŞLİK SOFRASI SAMANDAĞ’DA DEVAM EDİYOR

Mamak’tan Kadın Sesleri Yükseldi

Çocuklar Tekne Orucuyla Ramazan’ın ruhunu yaşıyor

Keçiören’de Ramazan etkinlikleri coşkuyla devam ediyor

ASKİ’DEN ANKARA’YA DEV YATIRIM

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE SAHUR DESTEĞİ

RAMAZAN AYINA ÖZEL BELPA CAFE’DE UYGUN FİYATLI İFTAR MENÜSÜ

Gelenek ve eğlence Eyüpsultan’da buluşuyor

Ramazan gecelerini maneviyat ve sanatla buluşturuyoruz

BAŞKENT 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Eyüpsultan’da Ramazanı yakala, ödülü kap

KÂĞITHANE’DE RAMAZAN SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Mamak’ta Birlik Sofrası

BAŞKENTTE SABAH ULAŞIMINDA İNDİRİMLİ TARİFE DEVAM EDİYOR

Pendik’te Günlük 12 Bin Kişiye İftar Yemeği Veriliyor

Heyelan mağdurlarına Başkan Özarslan’dan müjde

İSTANBUL’DA PORTAKAL VE DOMATES ZİRVEDE

ŞEHRİN TİYATROSU BÜYÜK TÜRKİYE TURNESİ’NE ÇIKIYOR

"Haybeden Gerçeküstü Aşk" Yenimahalle’de Sahnelendi

Yükleniyor