Başkan Gökhan Yüksel, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

Başkan Gökhan Yüksel, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

BELEDIYE365 27.04.2025 06:33:14 0
Başkan Gökhan Yüksel, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

Kartal’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Bizler, daha güçlü, daha adil ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmekle yükümlüyüz. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras; adaletin tesis edildiği, eşitliğin benimsendiği ve herkesin hakça yaşayabildiği bir ülke olacak” dedi.

Kartal Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

“Daha güçlü, daha adil ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmek zorundayız”

Törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Başkan Yüksel, 23 Nisan’ın tarihsel değerine ve gelecek nesillere bırakılacak mirasa vurgu yaptı. Başkan Yüksel konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan, sadece bir bayram değil; milletimizin, egemenliğini kayıtsız şartsız kendisine teslim ettiği tarihsel bir dönüm noktasıdır. Aynı zamanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği eşsiz bir gündür.
Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor; çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe yürümeleri için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi vurgulamak istiyorum.
Bizler, daha güçlü, daha adil ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmekle yükümlüyüz. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras; adaletin tesis edildiği, eşitliğin benimsendiği ve herkesin hakça yaşayabildiği bir ülke olacaktır. Bu da ancak Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi, demokrasiyle ve toplumsal adaletle taçlandırmakla mümkündür.”

Makam koltuğu minik Başkan’a emanet

Törenin ardından, bayram kutlamaları kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ilçenin farklı okullarından gelen öğrencileri ağırladı. Öğrencilerin bayramını kutlayan Başkan Gökhan Yüksel, onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu devralan minik Başkan Güneş Miray Kolik ve Muhammet Ali Bilgin, Başkan Gökhan Yüksel’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Minik Başkan Güneş Miray Kolik, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün burada olmak benim için çok heyecan verici. Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği bu bayramı büyük bir gururla kutluyoruz. Büyüdüğümüzde, biz de ülkemize güzel hizmetler etmek istiyoruz. Her çocuğun mutlu, özgür ve güvenli bir şekilde yaşayabildiği bir dünya diliyorum. Hepimizin bayramı kutlu olsun!”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Kartal’da gün boyu sürecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.


İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com

Köyün Enisdosu” Mamak’ta Perde Dedi

23 Nisan haftasında 23 yeni açılış töreni

Çocuk Kütüphanesi 2025 Mayıs Ayı Etkinlik Takvimi

Eyüpsultan Belediyesi’nden Alzheimer hastalarına “Akıllı Takip” desteği

“Ölü Ozanlar Derneği” tiyatro oyunu Eyüpsultan’da ayakta alkışlandı

Başkan Gökhan Yüksel, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

2025 Yılı Soğuk Yol Çizgi Boyası ve Yardımcı Malzeme Alımı Yapılacaktır

ANKARA ZABITASI GÜÇLENİYOR

Uzmandan Uyarı: Deprem Gelmeden Evinizde Tatbikat Yapın

Eyüpsultan’dan minik hamleler: 4-6 Yaş Satranç Projesi tanıtıldı

23 NİSAN’DA MANSUR YAVAŞ’IN KOLTUĞUNA ÇOCUK BAŞKANLAR OTURDU

ÇOCUKLAR BAYRAMIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI

İSTANBUL'UN ÇATISI GÜZELLEŞİYOR

KARTAL BELEDİYESİ, İSTANBUL DEPREMİNE KARŞI TEYAKKUZA GEÇTİ

Mamak’ta 23 Nisan Coşkusu

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA GÜÇ VEREN PROJE: ÖZ SAVUNMA ATÖLYELERİ BAŞLADI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN DEPREM SONRASI KÂĞITHANE’DE MORAL ZİYARETİ

BAŞKENT AFETLERE HAZIR: MANSUR YAVAŞ, AFET EĞİTİM VE LOJİSTİK MERKEZİ’Nİ TANITTI

Mamak Belediyesi'nden Okullarda Ücretsiz Diş Taraması

KARTAL’DA 23 NİSAN COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI

Mamak Belediyesi’nde Çocukların Günü

Pendik Belediyesi Ekipleri Sahada

Buz üstünde 23 Nisan kutlaması

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

MANSUR YAVAŞ'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Çankaya'nın Dört Bir Yanında 23 Nisan Coşkusu Yaşanacak

Mamak Belediyesi’nde 23 Nisan Coşkusu

İBB'DEN DEPREM SONRASI TAM KOORDİNASYONLU MÜDAHALE

PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN SICAKLIK 8 DERECE DÜŞECEK

23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı

Yükleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 24 1 5 44 77
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 31 14 9 8 15 50
6.İstanbul Başakşehir 30 14 10 6 10 48
7.Trabzonspor 30 11 10 9 12 42
8.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
9.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
10.Göztepe 30 10 10 10 9 40
11.Konyaspor 31 11 13 7 -5 40
12.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
13.Kayserispor 30 9 11 10 -11 37
14.Rizespor 30 11 15 4 -13 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 30 9 14 7 -10 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 30 2 24 4 -48