Başkan Özarslan söz verdi, yeni yılı özel bireylerle kutladı

Başkan Özarslan söz verdi, yeni yılı özel bireylerle kutladı

BELEDIYE365 2.01.2025 13:32:46 0
Başkan Özarslan söz verdi, yeni yılı özel bireylerle kutladı

Keçiören Belediyesinin düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde, yeni yılı özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle birlikte kutlayacağının sözünü veren Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan sözünü tuttu, yılbaşı pastasını onlarla birlikte kesti. Başkan Özarslan ve eşi Filiz Özarslan “Engelsiz Yıla Merhaba” kutlamasına ev sahipliği yaparak yeni yılı özel gereksinimli bireylerle karşıladı. Kutlamaya CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel, Ankara Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay, Engelli Hakları Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Daştan, CHP İl Engelli Komisyonu Başkanı Naki Yücel, muhtarlar, özel bireyler ve aileleri katıldı.

Keçiören Belediyesince özel gereksinimli bireylere yönelik düzenlenen “Engelsiz Yeni Yıla Merhaba” kutlamasında aileler ve çocuklar birbirinden eğlenceli oyun, yarışma, gösteri ve konserlerle unutulmaz bir gece yaşadı. Yılbaşına özel süslemelerle rengârenk bir görünüme kavuşturulan Mevlana Kültür Merkezi’ndeki yılbaşı eğlencesinde Başkan  Özarslan saat 00.00’a yaklaştığında engelli bireyler ve aileleriyle birlikte 10’dan geri sayarak 2025’e girmenin mutluluğunu paylaştı. Yemek ve çeşitli ikramların sunulduğu kutlamada özel bireyler için sahne alan sanatçılar birbirinden eğlenceli şarkı ve türkülerle kutlamanın coşkusunu doruğa çıkardı. Özel bireyler ve çocukların keyifli vakit geçirmesi için kurulan sinema ve oyun alanlarının yanında sihirbazlık ve animasyon gösterileri ile eğlence gece boyunca sürdü. Gecenin sonunda yapılan çekilişle özel bireylere ve ailelerine hediye takdim edildi.

Sizlerle birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamada katılımcılara hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan “Biz, sizlerin başına baş olmaya değil, sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Bu felsefeyi de kaybetmeden sürdüreceğimizi, bu güzel günde yeniden taahhüt etmek isterim. Bu güzel günü sizlerle, güzide ve özel insanlarla, muhtarlarımızla, vekillerimizle, başkanlarımızla, dernek başkanlarımızla toplumun bütün kesimiyle kucaklaşarak geçirdiğim için onur duyuyorum, mutluluk duyuyorum” dedi.

Engelliler Şube Müdürlüğü kuruyoruz

Engellilerin yaşamını kolaylaştıracak yeni projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Özarslan, “Kıymetli hemşerilerim, belediye olarak yapacağımız en büyük icraatlardan biri de engellerin tamamen ortadan kalktığı bir Keçiören hayalimizdir. Bu hayalin peşinden giderken Mansur Yavaş Başkanımız da aynı duygu ve düşünce içerisinde. Biz de ona yol arkadaşı olacağız. Bu halk belediyeciliğinin en birinci unsurudur. Biz istiyoruz ki her evde engeller ortadan kalksın. Özel insanlar nerede dara düşerse bu garip Mesut onlara yoldaş olsun istiyoruz. Meclisimizde Engelliler Şube Müdürlüğü’nün kurulması konusunda talimatı verdik. Tüm siyasi partilerimiz destek veriyor, bu işe sıcak bakıyor. Oy birliğiyle bu işi hızlı bir şekilde hallediyoruz. Ve en şanlı şube müdürlüğümüz olacak. Diğer taraftan engelli kardeşlerime, vatandaşlarımıza, evlatlarımıza yönelik de tabii ki düşüncelerimiz var. Ama malumunuz bunlar özel izinlere tabi. Sizler de biliyorsunuz ki projelerimizi hazırladık. İnşallah ilgili mercilerden de izin alırsak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile birlikte ortak projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğimizin sözünü veriyorum. Yüce Mevla’m bizlerin birlik ve beraberliğini bozmasın. 2025’in engellerin ortadan kalktığı bir yıl olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, yeni yılınızı kutluyorum” diye konuştu.

Ne mutlu ki büyük bir ailem var

Özel bireylere ve ailelerine mutlu bir yıl dileyen CHP Ankara milletvekili Semra Dinçer, “Yeni yıla hep ailemle girdim ama hiç bu kadar kalabalık girmemiştim. Ne mutlu bana ki, böyle büyük bir ailem var. Sizlerle birlikte yeni yıla giriyoruz. Öncelikle Mesut Başkanıma ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Keçiören’de ne mutlu ki böyle güzel şenlikler, böyle güzel etkinlikler yapabiliyoruz. 2025’te hepinize sağlıklı, sıhhatli, barış dolu, huzur dolu bir yeni yıl diliyorum” dedi.

Fırsat eşitliğini sağlayacağız

CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, “Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özarslan`la birlikte Keçiören`de engelleri hep birlikte aşacak daha kapsayıcı bir ilçe yaratacağımıza yürekten inanıyorum. Sizlerin sesini duymak, taleplerinize kulak vermek bizim en asil görevlerimizden bir tanesidir. Sosyal adaleti güçlendiren, eğitimde, istihdamda fırsat eşitliğini artıran projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hepinizi saygı, sevgi ile selamlıyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum” dedi.

Engelliler hak ettiği değeri görmeli

Engelliler Derneği Başkanı Erdal Atay, “Engellilerin hak ettiği değeri görmesi için ortaya koyduğu dik duruşundan dolayı  Başkanımızı tebrik ediyorum. Bu güzel, anlamlı programda emeği geçen başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm personeline yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Engellilerin görünürlüğü için önemli bir etkinlik

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel, “Bu organizasyonun hayata geçirilmesine öncülük eden Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan`a teşekkür ediyorum. Burada farklı engel gruplarına sahip olan tüm engelli kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinlik sadece bir yılın sonunu kutlandığımız bir etkinlik değil, aynı zamanda engelli bireylerin toplumsal hayatta daha görünür ve güçlü olabilmesi için önemli bir simge niteliğini taşımaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yeni yılınızı kutluyorum” dedi.


Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com

Pendik Belediyesinin Yenilediği Çamçeşme Parkı Hizmette

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SICAK HAVA DÜZENLEMESİ

“SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTSEL ULAŞIM PLANI (SKUP)” SMART ANKARA, KAPANIŞ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BOĞAZ’DA KAÇAK YAPILAŞMAYA GEÇİT YOK

Keçiören Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz Gün Evi hizmeti

Eyüpsultan’da ruhsatsız hayvan ayağı tesisine baskın: 500 kilo ürün imha edildi

KARTAL’DA AŞURE LOKMASI’NDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Bağcılar Belediyesi’nden Kanser Hastasına Yardım Eli

Kamu Okullarında Tamirat ve Tadilat Çalışmaları Başladı

CENDERE CADDESİ’NE 75 ARAÇLIK YENİ OTOPARK GELİYOR

5 Ayrı Noktada Yol Açma ve Genişletme Çalışması Yapıyorlar

BAŞKAN ÖZTEKİN’DEN KAYMAKAM KARA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BİNLERCE KİŞİYE AŞURE İKRAMI

Başkan Ahmet Cin’den Bakan Murat Kurum’a Ziyaret

2025 Yılı Pendik Geneli Okul Bahçelerinde Spor Sahaları Yapım İşi

BAŞKENT LAVANTA KOKUYOR

ASKİ’DEN HAYATİ UYARI: “BARAJLARA GİRMEK TEHLİKELİ VE YASAKTIR”

İETT KLİMA DENETİMLERİNİ ARTIRDI

ÜSKÜDAR-SULTANBEYLİ ARASI 50 DAKİKA OLACAK

İBB’NİN 32’NCİ İSTİHDAM OFİSİ BAKIRKÖY’DE AÇILDI

ARTİSTANBUL FESHANE’DE SİNEMA AKŞAMLARI SÜRÜYOR

Mamak’ta Aşure Kazanları Birlik İçin Kaynayacak

SREBRENİCA KATLİAMININ 30. YILINDA HAYATINI KAYBEDENLER KARTAL’DA ANILACAK

Eyüpsultan’da genç kızlara güvenli yuva: Esentepe Kız Öğrenci Yurdu açılıyor

Kadın girişimciliğine bir destek daha: Özlem Öz’ün hayali pazarda gerçek oldu

BAŞKAN ÖZTEKİN MEMLEKETİ SİVAS’TA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN’DEN ANADOLU’YA GÖNÜL ZİYARETLERİ

ABB, ÇAMLIDERE’DEKİ GÖLETİN KAPASİTESİNİ ÜÇ KATINA ÇIKARIYOR

İBB'DEN İSTANBULKART İLE DÜZENLİ SOSYAL YARDIM

Mamak’ta 3.380 Öğrenciye Ücretsiz Diş Taraması

Yükleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2