Gençler sordu, Başkan Özarslan cevapladı

Gençler sordu, Başkan Özarslan cevapladı

BELEDIYE365 5.01.2025 18:52:48 0
Gençler sordu, Başkan Özarslan cevapladı

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan gençlerle buluştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ adlı söyleşi programa katılan Özarslan, gençlerin sorduğu tüm sorulara yanıt verdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti.

Soru sormaktan çekinmeyin

Söyleşi programı başlamadan önce gençlere seslenen Özarslan, “Gençler bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz ışığımız. Bu ışığı daha da parlatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Sizlerle burada buluşmuş olmaktan çok mutluyum. Bana tüm içtenliğinizle istediğiniz soruyu sormaktan çekinmeyin. Davası insanlık davası olan bir bakış açısı ile tüm sorularınızı bütün şeffaflığı ile yanıtlayacağım” dedi.

Daha yaşanabilir modern bir Keçiören

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan Özarslan’a ait özgeçmişin okunmasının yanı sıra Özarslan’ın halk ile iç içe olduğu anlardan derlenen görüntülerin yer aldığı bir video gösterimi yapıldı. Tamamen doğaçlama şekilde ilerleyen söyleşi programında Özarslan, gençlerin tüm sorularını içtenlikle cevapladı. Soruları yanıtlarken proje ve planlarına da yer veren Özarslan, özellikle eğitim ve istihdam konularına vurgu yaptı. Göreve gelir gelmez Keçiören’de ki çöp sorununa çözüm bulduklarını kaydeden Özarslan, “Şuan yaptığımız çalışmalar neticesinde ulaşım problemini çözmek ve kentsel dönüşümü ranta yönelik değil vatandaşımızın yararına olacak şekilde revize ediyoruz. Kısa süre içerisinde herkes görecek daha yaşanabilir modern bir Keçiören oluşacak. Bunların yanı sıra gençlerimiz için kütüphaneler, yaş almış büyüklerimiz için lokaller, başımızın tacı kadınlar için lokaller, engelli kardeşlerimiz için bir rehabilitasyon merkezi açacağız” dedi.

Can dostlar gündemde

Sokak hayvanları konusunda belediyenin bir çalışmasının olup olmadığını soran gençlere, kısa süre önce mama üretim tesisinin açılışını yaptıklarını söyleyen Özarslan, “Can dostlarımız tabi ki gündemimizde var. Kısa süre önce açılışını yaptığımız mama üretim tesisimiz sayesinde sokakta yaşayan can dostlarımızın ciddi derecede yeme ihtiyacını karşılıyoruz. Ayrıca projesine başladığımız 25 dönüm doğal yaşam alanımızda sokak hayvanlarını sağlıklı ve güvenli bir şekilde misafir edeceğiz” dedi.

Engelliler Şube Müdürlüğü kuruyoruz

Engellilerin yaşamını kolaylaştıracak yeni projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Özarslan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Engelsiz Spor Merkezimizin açılışını yaptık. Meclisimizde Engelliler Şube Müdürlüğü’nün kurulması konusunda talimatı verdik. Tüm siyasi partilerimiz destek veriyor. En yetkili ve şanlı müdürlüğümüz engelliler müdürlüğümüz olacak” diye konuştu.

 


Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com

Müzik Atölyesi yıl sonu konseriyle final yaptı

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN SEFERİHİSAR’DAKİ ORMAN YANGININA ACİL DESTEK

Akşemsettin’de minikler için yeni bir başlangıç: Çocuk etkinlik merkezi açılışa hazır

KÂĞITHANE’DE YENİ DOĞAN HER BEBEK İÇİN BİR AĞAÇ DİKİLİYOR

Bir Ay Sürecek “Açık Hava Çocuk Etkinlikleri” Başladı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “ÇOCUK İHTİYAÇ HARİTASI” ÇALIŞTAYI

İSTANBUL’DA GÜRÜLTÜYE SINIR

İSTANBUL’UN TARİHİ NOSTALJİK TRAMVAYI YENİLENDİ

Mamak Belediyesi Spor Bir Üst Ligde

Keçiören Belediyesi’nden su tasarruf seferberliği

Eyüpsultan’da emeklilere özel sosyal yaşam alanı: Güzeltepe Emekliler Lokali

Mamak Belediyesi’nden Fotoğrafçılık Eğitimi

Mamak’ta Emekliler Günü’ne Özel Panel ve Konser

ESKİ BAKAN MEHMET MOĞULTAY VEFATININ 8. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILACAK

Bağcılar’da Çocuklar Yaz Tatilini Spor Yaparak Geçiriyor

SOKAKLAR ÇOCUKLARLA ŞENLENİYOR

İETT’DEN BİR İLK

İBB’DEN ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEYE ÜLKE ÇAPINDA DESTEK

KÖMÜRCÜODA TESİSİ HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI

KARTAL’DA KREŞ KAYITLARI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ

Mamak’ta Musikîyle Bir Yılın Finali Piyano Ezgileriyle Yapıldı

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KARTAL'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Keçiören Belediyesi’nden engelli çocuklara karne hediyesi

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİ KARTALLI MUHTARLARI DİNLEDİ

Mamak’ta Umuda Uçan Balonlar

ABB’DEN KAVURUCU SICAKLARA SERİN ÇÖZÜM:

KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNÜLDEN DESTEK

KLASİK OTOMOBİL FESTİVALİ’NE BÜYÜK İLGİ

BAŞKENTLİ İLETİŞİMCİLERİN, “GENÇLİK PARKI” TEMALI BİTİRME PROJESİ AKK’DE SERGİLENDİ

Günlük Topladıkları Atık Eşya 40 Tonu Buluyor

Yükleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2