Tarih: 24.03.2025 19:12
Ramazan Ayının Bereketi Mamak’ta Paylaşılmaya Devam Ediyor
Kayserililer İftarda Buluştu
On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketi Mamak’ta iftar sofralarında paylaşılmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca hemşehrileri bir araya getiren iftar sofralarının bu kez konukları Erciyes Kayserililer Derneği oldu.
Mamak Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Kayserilileri iftar sofrasında buluşturan programda dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı .Mamak Belediyesi Lavanta Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar yemeğinde Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Ankara Valisi Yardımcısı Harun Kaya, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan ve çok sayıda Kayserili hemşehri aynı anda oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.
Birlik ve beraberlik mesajı verildi
Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Doğan, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, dost ve akrabaların aynı sofra etrafında bir arada iftar etmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı da, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini vurgulayarak , “Bu mübarek ay, gönül köprülerinin kurulduğu, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimi. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, sofralarına misafir olmak bizim için büyük bir mutluluk. Ramazan boyunca bu birlikteliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
“Dayanışmamız artarak devam edecek”
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan da, Kayserili hemşehrileriyle bire arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Ramazan ayında yardımlaşma, dayanışma ve birlikte olma duygusu en üst seviyeye çıkar. Bu mübarek ayda, gönüllere dokunmak ve paylaşmanın güzelliğini yaşamak için bir aradayız. Siz değerli hemşehrilerimle orucumuzu birlikte açtık. Ramazan’ın huzurunu ve bereketini birlikte paylaştık. Bu tür etkinlikler, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırıyor. Hep birlikte, dayanışmamızı pekiştirmeye devam edeceğiz” dedi. Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —