Yayalar 10344 Ada 8 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

Yayalar 10344 Ada 8 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

Yayalar 10344 Ada 8 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI

1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale “Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 / Pendik/İSTANBUL adresindeki Pendik Belediye Binası 7. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 2.000,00 (İkibin TL.) olup, Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden (2.Kat) temin edilebilir.

2- Taşınmazın Özellikleri: Söz konusu taşınmaz imar planında Konut Alanında kalmaktadır. Buna göre; Taks:0.40, Kaks:1.75 ve Hmaks:30.50 m.’dir.

Yayalar10344 ada 8 parsel sayılı 1.997,10 m² alanlı taşınmazın tamamınınsatış işleminde 3065 sayılı Katma Değer Kanununun 17-4-p maddesi uyarınca KDV alınmayacaktır. 488 sayılı Damga Vergisi Kanununa istinaden Damga Vergisi tahsil edilecektir.

3- İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

4- İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:

İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla;

A) GERÇEK KİŞİLERDEN :

B) TÜZEL KİŞİLERDEN :

C) ORTAK GİRİŞİMLERDEN:

1- Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi,

2- Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri için, bu maddedeki (A) veya (B) bentlerinde belirtilen belgeler istenecektir.

5- Geçici ve Kesin teminat olarak şunlar alınır:

D) Temsil durumlarında imza beyannamesini sadece vekâlet edenin sunması yeterlidir.

6- Teminatların teslim yeri: Bankalarca ve Özel Finans kurumlarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yatırılması ve makbuzun diğer belgelerle birlikte sunulması zorunludur. Teminat olarak Banka Teminat Mektubu verecekler ise, bu teminat mektubunu istenilen diğer evraklarla birlikte ibraz edeceklerdir. Verilmiş olan teminatlar, teminat olarak kabul edilen diğer değerlerle değiştirilebilir.

7- Tekliflerin Verilmesi: Teklifler ilanda belirtilen ihale saatine kadar, ihaleyi yapacak olan komisyon başkanlığına teslim edilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu taktirde dış zarfa komisyon başkanlığının adresi ile hangi taşınmaza ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin, ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.


İstanbul,Pendik Belediyesi
belediye365.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “(İsias Oteli davası) Yargımız titizlikle ele alacaktır, hukuki süreci yakından takip edeceğiz"

Bakan Tunç, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: "(Yerel seçimlerde ittifak) AK Parti heyeti randevu istedi, yarın akşam görüşme yapılacak"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan kamuda torpil iddialarına yanıt: “İddiaları reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat”

CHP lideri Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ile bir araya geldi

MSB: “Son bir haftada 36 terörist etkisiz hâle getirilmiştir"

Bakan Uraloğlu, İran Yol ve Şehircilik Bakanı Bazrpash’ı ağırladı

Büyük Türkiye Partisi, Ocak Partisi’ne katıldı

Savunma Sanayi İcra Komitesi Toplantısı sona erdi: Yeni İHA ve SİHA’lar envantere eklenecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’ndan İYİ Parti lideri Akşener’e ziyaret

HBB’DEN REFÜJLERDE BAHAR TEMİZLİĞİ

Mamak Meclisi Bayram Sonrası Toplandı, Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Mamak’ta Çevre Dostu Nesiller Yetiştiriliyor

Mamak Belediyesi’nde Bayram Sevinci

Özel bireylere doğum günü sürprizi

Fırat Gökçe Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Oldu

KÂĞITHANE’DE BİR YILDA 10 BİN 882 CAN DOST REHABİLİTE EDİLDİ

KÂĞITHANE’DE BALIK EKMEK ZİYAFETİNE ON BİNLER KATILDI

BAYRAMIN ESENLİĞİ SİYASETE DE YANSIDI

Kurtköy 10603 Ada 4 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

Yayalar 10344 Ada 8 Parsel Taşınmaz Mal Satış İlanı

Çankaya'da Eller Otizm İçin Birleşti

BAŞKENTTE SOSYAL TESİS ALANLARININ SAYISI ARTIYOR

BÜYÜKŞEHİR, KÜLTÜR ŞÖLENİNE DEVAM EDİYOR

CUMHURİYET’İN İZLERİNİ TAŞIYAN CADDE YENİLENİYOR

ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

Ihlamur Vadisi temizlendi

Doğal Yaşam Parkı’nda yavru heyecanı

ANKARA’DA GENÇ MÜZİSYENLERE BÜYÜK FIRSAT

BAŞKENTE YENİ BİR SPOR TESİSİ SİNCAN ATATÜRK YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

SULTANAHMET MEYDANI’NDAKİ KAÇAK YAPI, YASAL SÜREÇ DOĞRULTUSUNDA KALDIRILMIŞTIR

SARAÇHANE’DE ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ ŞENLİĞİ COŞKUSU SÜRÜYOR

HATSU EKİPLERİ, BAYRAM SÜRESİNCE TEAKKUZDAYDI

Başkan Şahin, Volkan Konak’ın Maçka’daki Cenaze Törenine Katıldı

ABB ENGELSİZ BİR BAŞKENT İÇİN ÇALIŞIYOR SIHHİYE VE BATIKENT METROSU ENGELLİ PLATFORMLARI YENİLENDİ

ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ ŞENLİĞİ, SARAÇHANE’DE DEVAM EDİYOR

İETT’DEN VOLKAN KONAK’A VEFA

BAŞKAN ÖNTÜRK’TEN SAĞDUYUYA DAVET

Bağcılar Belediyesi'nden Saraybosna'da Kardeşlik İftarı

BAŞKENT ANKARA’DA KAPSAMLI IZGARA VE SEL KAPANI TEMİZLİĞİ

Yükleniyor